Artikelnummer: 31013

Gedeo Crystal Resin, 150ml-kit inkl skyddshandskar, koppar och pinnar

Crystal Resin från Gedeo är ett epoxyresin (epoxyharts) som blandas i proportionen 2:1. Bli därför inte förvånad när du upptäcker att behållaren med komponenten B är bara halvfull. Du kommer att få 100ml av den första komponenten (A, resin) och 50ml av den andra komponenten (B, härdaren). Forpackningen innehåller även 2st mätskopor, 2st spatlar att blanda med, ett par plasthandskar och instruktioner på engelska.

Du kan hitta en hel del tips och inspiration bland våra "Tips & Trix". Kom dock ihåg att våra fotobeskrivningar kan ha skapats med hjälp av andra resinmärken. Följ därför noggrant de anvisningarna som medföljer i det resinet du köper. Det är ytterst viktigt att vara noggrann när man mäter och blandar resin.

De 2 flytande komponenterna förvandlas till glasklart, hårt material när de blandas och får stelna. Resinet känns torr efter ca 12 timmar och blir helt genomhärdat efter ca 24 timmar. Ytan blir hård, genomskinlig och gulnar inte. Fyll mini-flaskor för att skapa vatten-effekt, använd på polymerlera och berlocker, gjut spännande hängen med små pärlor, snäckor, sand och annat som du blandar med vätskan eller sänker in i den. Häll över dina fotosmycken för att skapa förstorande effekt... Låt din fantasi flöda!Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Rekommenderade tillbehör till denna produkt