Artikelnummer: 31026-16

ICE Resin refill, 2 komponenter

OBS: tillverkaren av Ice Resin har tillfälligt pausat sina leveranser av denna artikel. Under tiden hänvisar vi till Ice Resin startkitet.

ICE Resin refill, innehåller 2 flaskor med ca 237ml av varje komponent och 2st plastmuntycken som du skruvar på flaskorna för lättare hantering. Instruktioner på engelska medföljer. Läs gärna vår guide om hur du skapar vackra smycken med resin. Den och mycket annan inspiration hittar du under "Tips & trix".

ICE resin ® är ett spännande hobbymaterial - epoxy resin. De 2 flytande komponenterna förvandlas till glasklart, hårt material när de blandas och får stelna. Ytan blir hård, genomskinlig och gulnar inte. Fyll mini-flaskor för att skapa vatten-effekt, använd på polymer lera och berlocker för att efterlikna vattendroppar, gjut spännande hängen med små pärlor, snäckor, sand och annat som du blandar med vätskan eller sänker in i den. Häll över dina fotosmycken för att skapa förstorande effekt... Den kan också färgas med en liten mängd oljefärg som du blandar i. Låt din fantasi flöda!

TIPS: Om vätskan i Part A skulle bli trögflytande eller klumpa sig efter att ha utsatts för kyla kan du lätt avhjälpa det genom att lägga flaskan i varmt vattenbad (ca 60°C) eller hålla den under rinnande varmt vatten i ca 5-20 minuter, så blir din part A som ny igen.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »