Artikelnummer: MOLD05

Gjutform för epoxy resin, rektanglar

Dessa gjutformar är speciellt framtagna för att jobba med epoxy resin (se vår EnviroTex® Jewelry Resin), polyuretan resin och polyester resin. Fungerar även perfekt för polymerlera! De behöver inte behandlas med något annat medel för att de härdade delarna ska lätt kunna tas ut! Böj bara den flexibla formen en aning fram och tillbaka och tryck sedan med fingret mot baksidan av formen för att få upp de härdade bitarna. Rektanglar som tillverkas med hjälp av denna form är ca 34x22mm och 26x16mm stora. Borra små hål eller limma fast rektanglasna på bails för att förvandla dem till berlocker.

Observera att dessa former är ett jättebra hjälpmedel för dig som gillar att gjuta smyckesdelar av resin, men du kan behöva efterbehandla dina delar eller deras kanter med ev. slipning/polering för att uppnå den passformen du behöver till ditt projekt. Formen är återanvändningsbar.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Recensioner
2023-02-26
Detta är inte en form för resin. Den verkar vara gjord av någon plast istf silikon. Jag har gjort en provgjutning och resinet lossnar inte. Gjorde gjutning i beprövad form samtidigt och hade inga problem med den så det är inte resin-blandningen det är fel på. Nu låter jag resinet få vara kvar och härda ytterligare för att se om det någonsin går att få loss utan att ta sönder formen.