– Bonussystem –

Hur fungerar det?
För varje krona du handlar för i butiken tilldelas du 10 poäng till ditt bonussaldo. Kom ihåg att bocka för rutan Skapa inloggningskonto i kassan om du inte redan har det.  
Varje månad får du ett automatiskt mail med återbäring om du har kommit upp till nivågränsen 10 000 poäng. Återbäringen skickas ut i form av en PDF-fil med en rabattkod som du kan använda dig av vid ditt nästa köp. Du kan då välja att använda hela eller delar av ditt intjänade bonussaldo.

Exempel:
För varje krona du handlar för omvandlas den till 10 poäng.

Om du har genomfört köp i butiken till ett värde av 1 000 kr kommer du att få en rabattcheck på 100 kr dvs hela 10% i återbäring! 

Du har även efter inloggning full överblick över ditt bonussaldo och historik över genomförda köp samt att du även i kassan kan välja om du vill handla med bonuspoängen, pengar eller både och. 

- Användning av poäng

Som kund hos oss så kommer du tjäna poäng med varje köp.
Du kommer att se i kassan hur många poäng du tjänar på ditt köp, detta ser du i ytan "Bonuspoäng". Du kommer sedan att ha valet att delbetala med de poäng du har tillgängligt nedanför varukorgens info.
Där kan du välja att aktivera din bonuspoäng och därmed skapa en rabattkod som tillåter dig att delbetala ditt köp med de tillgängliga poäng du har.

Väljer du att inte aktivera detta så kommer du fortsätta att spara dina poäng till ett framtida köp.
Butiken skickar även ut ett mejl med en rabattkod månadsvis till de kunder som har uppnått en nivågräns av 10 000 poäng.
Du kan som kund välja att använda denna rabattkod och notera då att hela beloppet behöver användas då rabattkoden gäller för hela summan.


Önskar du att bara använda delar av din intjänade poäng så råder vi dig att lägga din order som vanligt att aktivera och lösa in.
Då kommer summan för produkten/produkterna att dras från bonussaldot samt att en rabattkod för mellanskillnaden skapas som du kan använda på ett annat köp.
Vänligen notera att bara en rabattkod kan användas per köp

 

FAQ
F: Får man bonus på kampanjprodukter?
S: Man får bonuspoäng av alla produkter oavsett om produkten är på kampanj eller ej.

F: Hur är det med frakt och andra kostnader?
S. Man får inte bonuspoäng för fraktkostnader eller liknande. Eventuella rabatter gör dock så att man får mindre poäng.

F: Hur länge ligger bonusen kvar?
S: Bonuspoäng ligger kvar tills dess att de används.

F: Kan man använda en del av bonusen vid köp?
S: När du väljer att använda dina bonuspoäng i kassan så skapas det ett presentkort för alla bonuspoängen. Det går inte att skapa bara för en del av poängen. 

F: Kan man använda bonusen i samband med andra rabattkoder?
S: Dessvärre kan bara en rabattkod per köp användas.