• din beställning ger dig rätt att tävla i vår snabbutmaning som kommer att pågå t.o.m. 25/6. Skicka in en bild på ditt smycke och tävla om ett presentkort värt lika mycket som din beställning.

Tävlingsregler:

  • Tävlingstemat är "Bronstoner", alltså smycken med metaller och färger i bronstoner. Du får skapa i valfria tekniker och material, men vi vill se brons detaljer i ditt smycke. Om det är berlocker, hängen, pärlor, tofsar, kedjor eller något annat är helt upp till dig. Vi vill ännu en gång understryka att du inte behöver vänta på att få hem din försändelse. Din order under den angivna tiden är din biljett till tävlingen, men du kan börja skapa av valfria material så fort din order är lagt, även om du är sent ute och kanske inte hinner få hem dina nybeställda pärlor ännu.
  • Skicka in en bild på ditt smycke till smyckestillbehor.win@gmail.com och glöm inte att ange ditt ordernummer. Har du lagt in flera ordrar mellan den aktuella tiden för tävlingen och vill tävla med lika många smycken, så ska du tilldela varje bidrag ett ordernummer.
  • Bilden skall skickas in senast den 1/7.
  • Vi belönar vinnaren med ett presentkort. Värdet på presentkortet kommer att motsvara summan på din order. Har du beställt för 250kr, så får du 250kr till att handla för. Låg din order på 1500kr, så får du självklart ett presentkort på 1500kr. Har du tävlat med flera bidrag, så tittar vi på vilket ordernummer du har tilldelat det vinnande smycket.
  • Ditt smycke får inte ha deltagit i någon annan tävling tidigare.

 

Vi förbehåller oss rätten att redigera & publicera bilderna på inskickade tävlingsbidrag i inspirationssyfte på Smyckestillbehor.se och våra andra sidor, till ex:


 

Frågor, funderingar? Tveka inte att kontakta oss.