Välkommen till vår nya stortävling som i år heter "Naturens skatter". Tävla med dina egendesignade smycken & vinn fantastiska priser.

Årets tema kan tolkas fritt och du kan tävla med allt från enkla pärlsträngar till invecklade pärlbroderier.

Vad inspirerar dig: knallröda lingon i höstskogen, svala snäckor, samlade på havsstranden, en liten kallkälla högt upp i fjällen eller kanske ett par vackra fjädrar, hittade på en skogsstig?

När tävlingen avslutas, kommer vi enligt traditionen att välja en ensam vinnare som kammar hem hela vinsten (se nedan)

 

 

 

 

Vi presenterar stolt vår härliga jury

som kommer att hjälpa oss utse vinnaren:

 

THE BEAD SMITH

Behöver vi säga mer? Ett av de största varumärkena inom pärlindustrin & en av våra mest respekterade och älskade leverantörer. Självaste BeadSmith är med i juryn i år trots att de brukar ha fullt upp med sin egna internationella tävling "Battle Of The BeadSmith" där vi hejar på våra svenska deltagare.

Vi är superglada att ha med BeadSmith-gänget och tackar dem för en fantastisk goodie-bag de ville bidra med. Nu gäller det för dig att kämpa för allt pärlgodis!

 

 

 

 

TIERRACAST

 - ett av våra absoluta favoriter när det gäller kvalitativa smyckesdelar - är med och bedömmer era bidrag i år. TierraCast ville också belöna vinnaren med en egen gåva, du ser armbandskitet de skickade högre upp.
Ta en titt på vårt sortiment av dessa uppskattade smyckesdelar.

MARIA GLUKHOVA

har inte bara vunnit 2 gånger i våra tävlingar, hon är numera en återkommande jurymedlem och en del av vårt kreativa gäng.

 

 

 

 

 

NUNN DESIGN

är en av våra favoritleverantörer när det gäller resin och bildsmycken. I år välkomnar vi dem i vår jury och ser fram emot deas hjälp med att välja vinnaren.

 

Nu till tävlingsreglerna:

 • Tävlingen är endast öppen för Smyckestillbehörs kunder, aktiva under tävlingen. Börja med att göra en beställning.
 • Alla ordrar lagda under tiden 1/9-2016 - 31/10-2016 fungerar som biljetter till tävlingen, så spara dina ordernummer! Varje lagd beställning berättigar dig till att tävla med 1 smycke. Har du till ex. beställt 3 gånger under den angivna tiden, så kan du testa lyckan med 3 separata bidrag. Ett matchande smyckesset går också bra, vi räknar set som ett bidrag.
 • Tävlingens tema "Naturens skatter" får tolkas fritt av var och en. Svårighetsgraden, material och val av teknik är helt upp till dig, men vi förväntar oss en liten förklaring kring hur du resonerade när du gjorde ditt smycke.
 • Smycket måste vara din egen kreation som inte har deltagit i några andra - tidigare eller pågående - tävlingar.
 • Vi kräver inte att allt material som du använder i smycket skall komma från vår butik, vi vill dock se att det utgör en synlig och betydande del av smycket, minst 50%. Materialet får ha köpts innan tävlingens start.
 • När bidraget är klart, är det dags att maila oss på Smyckestillbehor.win@gmail.com Ditt meddelande ska innehålla:
 1. Ett eller flera foton av ditt smycke i JPEG-format.  Observera att endast en bild kommer att publiceras för juryns uppmärksamhet. Vi förbehåller oss rätten att publicera den bilden som presenterar ditt smycke på bästa möjliga sätt. Känner du för att göra ett kollage som visar bidraget från flera vinklar, så går det jättebra, tänk dock på att kollaget måste vara fyrkantigt eller rektangulärt. Du får självklart också sätta ditt namn på bilden om du vill.
 2. Ditt namn och ordernummer. Har ordernumret kommit bort? Hör av dig till oss, så hjälper vi till.
 3. En kortfattad beskrivning av ditt bidrag. Berätta gärna om din teknik, val av material och tankegångarna kring temat. Har ditt smycke fått ett namn?
 4. Vad använde du för material från Smyckestillbehörs sortiment?
 • Ditt bidrag måste skickas in senast den 31 oktober. Efter det kommer det att ta juryn någon vecka att gå igenom alla bidrag och välja vinnaren.
 • Vi på Smyckestillbehör förbehåller oss rätten att redigera & publicera dina bilder i inspirationssyfte i vår butik samt på olika sociala media, till ex. Facebook och Instagram. Bilderna hanteras alltid ansvarsfullt och vi nämner alltid dig som kreatör.

Fototips:

Presentation är viktig när vi inte har möjligheten att se ditt smycke live. Tycker du att dina bilder blir mörka eller gulaktiga? Gå gärna ut i dagsljus. Fotografera ljusa smycken på något mörkare bakgrund och mörka smycken - på ljusa eller vita bakgrund. Undvik direkt solljus, du får finaste bilder i skuggan på en klar dag.

Är dina bilder suddiga? Kolla om din kamera har ett macro-läge, då får du finare närbilder. Ha inte bråttom, hitta zoom, fokus och ha gärna ett stativ eller något annat du kan vila kameran på när du tar bilden, så blir den skarpare.

Vi förbehåller oss rätten att redigera bilden om vi anser att vi kan hjälpa dig med bättre skärpa eller klarare färger innan vi publicerar bilden.

 

Vi önskar alla deltagare lycka till och ser fram emot alla härliga bidrag.

Tveka inte att kontakta oss med alla eventuella frågor.

 

TILLBAKA