Artikelnummer: 1122-16-12

Swarovski Rivoli (1122), electra, 14mm

14mm facetterad Swarovski Rivoli sten utan hål (modell 1122), electra. Electra har en mättad flerfärgade glans av blått, rosa, lila, grönt och silver för att utstråla en dramatisk glans. För att skapa denna exklusiva produkt, skickas Swarovski®-kristallerna till en tredjepartsleverantör där de får en transparent anpassad beläggning för att ge ett flerfärgat skimmer. Elektrabeläggningen är relativt känslig för friktion och bör därmed hanteras varsamt.

Rivoli stenarna passar utmärkt till pärlbroderi och infattning med seed beads. Inget annat glas slår Swarovski. Dessa kristaller anses vara världsbäst i sitt slag och är berömda för sin högst noggranna patenterade slipning, vackra beständiga färger och den oslagbara förmågan att reflektera ljus på mest spektakulära sätt, som bilder sällan gör rättvisa. Dessutom har alla Swarovski pärlor och hängen polerade, avfasade hål som är skonsamma mot trådar och wire. Säljs per styck.

Se den tekniska skissen över Swarovskis patentskyddade slipning bland extrabilderna nedan.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Recensioner
2021-06-17